Κόσμος

Το πρωί καθηγήτρια σε σχολείο και το βράδυ στο OnlyFans

Η 28χρονη Brianna Coppage είπε στο St Louis Post-Dispatch ότι δεν εξεπλάγη όταν οι υπάλληλοι του St Clair High School ζήτησαν να συναντηθούν μαζί της στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η καθηγήτρια μπήκε στον ιστότοπο OnlyFans το καλοκαίρι για να εξασφαλίσει μία έξτρα πηγή εσόδων. «Ήταν σαν αυτό το σύννεφο να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου. Σαν να μην ήξερα πότε θα το ανακάλυπταν» δήλωσε χαρακτηριστικά η Brianna Coppage. «Πριν από δύο περίπου εβδομάδες ο σύζυγός μου και εγώ μάθαμε ότι το ανακάλυψαν. Έτσι ήξερα ότι ερχόταν αυτή η μέρα», συμπλήρωσε η Brianna Coppage.

Στη συνάντησή της με τους αρμόδιους του σχολείου η Brianna Coppage βρέθηκε αντιμέτωπη με το γεγονός ότι ανέβαζε ακατάλληλα βίντεο σε έναν ή περισσότερους ιστότοπους στο διαδίκτυο. Η καθηγήτρια Αγγλικών επέλεξε, όπως ανέφερε, το OnlyFans για να δημοσιεύσει τα βίντεο επειδή πίστευε ότι προσέφερε ένα συγκεκριμένο επίπεδο απορρήτου. Και αυτό επειδή μόνο οι συνδρομητές που πληρώνουν μπορούν να δουν το υλικό. «Δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα», συμπλήρωσε η Brianna Coppage.

Μετά την απόφαση του σχολείου, μαθητές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών προκειμένου η Brianna Coppage να επιστρέψει στην τάξη.

Η 28χρονη καθηγήτρια άνοιξε μαζί με τον άνδρα της λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου Onlyfans, όπου αναρτούσε βίντεο με ροζ περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Η υπόθεση, ωστόσο, έφθασε στα αυτιά των αρμόδιων σχολικών αρχών της περιφέρειας Σεντ Κλερ, που απέπεμψε την καθηγήτρια.

Η Brianna Coppage είπε στο τοπικό ΜΜΕ «St Louis Post-Dispatch» ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι να γυρίζει ερωτικά βίντεο προκειμένου να συμπληρώνει το ετήσιο εισόδημα των 42.000 δολαρίων από το μισθό της. Στο Onlyfans η καθηγήτρια έβγαζε άλλα 8.000 δολάρια μηνιαίως.

«Το έχω συνειδητοποιήσει ότι προφανώς δεν θα ξαναμπώ σε τάξη. Αλλά με θλίβει αυτό, μου λείπουν οι μαθητές μου», δήλωσε η καθηγήτρια.

Μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει η Brianna Coppage

Δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει διαφορετική κατάληξη για την ίδια, αφού στο Διαδίκτυο ξεκίνησε συλλογή υπογραφών προκειμένου να επιστρέψει η καθηγήτρια στο σχολείο.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα change.org υπό το σύνθημα «βοηθείστε την Brianna Coppage να ξαναεργαστεί ως καθηγήτρια», η 28χρονη «είναι υπέροχο άτομο και μεριμνά για τους μαθητές της. Προσπαθεί να πετύχει στο έργο της».

Μέχρι στιγμής μέσα σε μόλις τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 υπογραφές και σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ μεταξύ εκείνων που υπέγραψαν περιλαμβάνονται μαθητές, αλλά ακόμη και γονείς.

«Η Brianna Coppage ανέλαβε στις αρχές του έτους ως καθηγήτρια Αγγλικών την τάξη του γιου μου στο λύκειο. Ο γιος μου βελτιώθηκε πάρα πολύ με τη βοήθειά της. Εδώ πρόκειται για την ιδιωτική της ζωή, που δεν αφορά τους συναδέλφους της ή τους μαθητές. Αφήστε την να κάνει τη ζωή της», γράφει χαρακτηριστικά μια γυναίκα.

 

newsroom

Recent Posts

Θεσσαλονίκη: Πόρισμα – σοκ για την κοπέλα που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία

Σοκ προκαλεί πόρισμα για τον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχασε τη…

3 λεπτά ago

ΓΕΕΘΑ: Εγκαινίασε το Στρατηγείο της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου

Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του…

7 λεπτά ago

Τρίκαλα: Ξανά στήνονται δημοτικές κάλπες σε χωριό;

Τρίκαλα: Νέες δημοτικές κάλπες σε χωριό του νομού Τρικάλων; Πιο συγκεκριμένα, το μπέρδεμα αφορά στον…

11 λεπτά ago

Γιατί πήγε στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στο νοσοκομείο προκειμένου να νοσηλευτεί για τη βελτίωση των σημαδιών που άφησε στο…

17 λεπτά ago

Μεσανατολικό: Διήμερη παράταση της εκεχειρίας για Ισραήλ και Χαμάς

Κατά δύο ημέρες παρατείνεται η εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, προκειμένου να προχωρήσει…

21 λεπτά ago

FT: Η Τουρκία υπονομεύει τις κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα

Παρά το εμπάργκο που έχουν επιβάλει οι δυτικοί στις εξαγωγές αγαθών προς τη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία,…

26 λεπτά ago