Το πόδι της πιάστηκε στην κυλιόμενη σκάλα και ακρωτηριάστηκε

Μια 60χρονη γυναίκα είχε πάει σε εάν μεγάλο πολυκατάστημα στην Κίνα για να ψωνίσει. Την ώρα όμως που ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες – οι οποίες είχαν προηγουμένως συντηρηθεί- δεν πρόσεξε ένα κενό. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι οι συντηρητές είχαν τοποθετήσει ειδική σήμανση ότι η σκάλα βρίσκεται υπό δοκιμή αλλά η γυναίκα θέλησε να ανέβη και έσκισε τις σημάνσεις.

 Το πόδι της έπεσε μέσα και αμέσως το μηχάνημα το μάγκωσε. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και φώναζε για βοήθεια. Κάποιος ψύχραιμος πάτησε το κουμπί έκτακτης ανάγκης που σταματάει τη σκάλα, αλλά ήταν αργά. Της είχε «μασήσει» το πόδι από το γόνατο και κάτω.

Μέχρι να έρθουν οι διασώστες η γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο. Όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν είδαν ότι της έλειπε το μισό πόδι. Την μετέφεραν αμέσως στο χειρουργείο όπου και κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, δεν κατάφεραν όμως να σώσουν το πόδι της.

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ, ΠΟΔΙ, VIDEO, ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΣΚΑΛΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!