το-μαγικό-σπίτι-των-8-τετραγωνικών-φω-214118
ΚΟΣΜΟΣ | 08.06.2014 | 19:42

Το μαγικό σπίτι των… 8 τετραγωνικών! (φωτο)

Κι εκεί που έλεγα σήμερα να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά παρέα με το big boss που δεν είναι άλλο από τη Φεγγαρένια μου (Ναι, ναι, μαζί είμαστε και στο γραφείο), να σου, πέφτει μπροστά μου η παραπάνω φωτογραφία, από το γαλλικό planete-deco … κι άντε τώρα εγώ, με τον Ιούνη παρών και τον ήλιο έξω να λάμπει, να μην σου δείξω τι λάτρεψα…!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά θέλω και παρέα στη συγκίνηση.
8-metra-exohiko (6) 8-metra-exohiko (2) 8-metra-exohiko (4) 8-metra-exohiko (8) 8-metra-exohiko (9) 8-metra-exohiko (3) 8-metra-exohiko (5)

Και πες μου τώρα εσύ πως δεν σου φέρνουν δάκρυα χαράς και χτυποκάρδια με υπερβολικές δόσεις προσμονής των καλοκαιρινών διακοπών σου, αυτές οι εικόνες. Αυτα τα 8 τετραγωνικά, που μπορούν να σου δώσουν περισσότερα κι από ένα spa resort 5 αστέρων…στην ψυχή σου τουλάχιστον!

Το βαγονέτο που ειδες, βρίσκεται λίγο πέρα από το εξοχικό του 17ου αι. της Αμάντας και του Μάρτιν και λειτουργεί κάτι σαν το ησυχαστήριό τους θα έλεγα.

8-metra-exohiko

Γιατί τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Ρομαντισμό, στυλ, καλή θέα και όμορφη παρέα για να τα μοιραστεί μαζί της!

Ένα καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι κι αν είσαι και άνθρωπος του πνεύματος καλό τριήμερο. Τρέχω τώρα γιατί το boss μου βάζει τις φωνές που άφησα στη μέση τη δουλειά μου.
boss

Πηγή: decofairy.gr