viralτι-έπαθε-τρώγοντας-3-φορές-τη-μέρα-fast-food-γι-1189400
ΚΟΣΜΟΣ | 05.06.2023 | 08:00

Viral:Τι έπαθε τρώγοντας 3 φορές τη μέρα fast food για 100 ημέρες

Viral: Θα περίμενε κανείς ότι το να τρώει κάποιος καθημερινά από τα McDonald’s για τρεις ολόκληρους μήνες θα προκαλούσε αύξηση βάρους.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση ενός 57χρονου άνδρα από το Τενεσί.

Ο Κέβιν Μάγκινς βγήκε σε διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αυτή τη βδομάδα ισχυριζόμενος ότι από 108 κιλά έφτασε τα 81,4 τρώγοντας τρεις φορές τη μέρα McDonald’s για 100 ημέρες. Ωστόσο, όπως εξήγησε έτρωγε περίπου τα μισά από όσα παράγγελνε για να περιορίσει την πρόσληψη θερμίδων κατά τη διάρκεια του πειράματός του.

Ο Μάγκινς είπε επίσης ότι απέφευγε τα σνακ μεταξύ των γευμάτων και έπινε μόνο νερό. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει 26,6 κιλά, ενώ οι αριθμοί της χοληστερόλης και του σακχάρου στο αίμα βελτιώθηκαν.

«Πριν ήμουν προ-διαβητικός, τώρα είμαι σε υγιή επίπεδα» δήλωσε ο 57χρονος.

Ένας από τους παρουσιαστές των εκπομπών που βγήκε ανέφερε ότι η εν λόγω διατροφή «προφανώς δεν είναι βιώσιμη». Ο Μάγκινς απάντησε αστιευόμενος: «Μην είστε πικρόχολοι ενώ εγώ τρώω τη μηλόπιτα μου και χάνω βάρος».

Ωστόσο, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι για να διατηρήσει την απώλεια βάρους του θα έπρεπε να διατηρήσει και τις μειωμένες μερίδες γεύματος που έτρωγε κάθε φορά.

«Μισή μερίδα για να χάσω το βάρος, τρία τέταρτα του πιάτου για να διατηρήσω το βάρος, με οποιοδήποτε φαγητό, συμπεριλαμβανομένων των McDonald’s» είπε ο Μάγκινς.

Η αντίθετη άποψη…

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματά του 57χρονου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το ντοκιμαντέρ Super Size Me του 2004. Στο ντοκιμαντέρ ο 32χρονος τότε κινηματογραφιστής Μόργκαν Σπούρλοκ πήρε 11,1 κιλά τρώγοντας McDonald’s.

Παράλληλα, εμφάνισε αυξημένη αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη, συμπτώματα κατάθλιψης καθώς και σεξουαλική δυσλειτουργία.