τι-αποκαλύπτει-ο-άνδρας-με-τα-μεγαλύτε-963048
ΚΟΣΜΟΣ | 20.11.2021 | 18:00

Τι αποκαλύπτει ο άνδρας με τα μεγαλύτερα «προσόντα» στον κόσμο

Ο 51χρονος Jonah Falcon ισχυρίζεται ότι το μόριό του ξεπερνά τα 34 εκατοστά σε μήκος, προσθέτοντας ότι πολλοί είναι οι αστέρες του Χόλιγουντ που τον έχουν προσεγγίσει της φήμης που υπάρχει γύρω από το όνομά του (και το πέος του).

Ο Αμερικανός Jonah Falcon εργάζεται ως ηθοποιός και παρουσιαστής, ωστόσο έγινε πιο γνωστός για το μεγάλο του… μόριο.

Σε χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή «Good Morning Britain», ο ίδιος αποκάλυψε ότι πολλοί είναι οι διάσημοι που τον προσεγγίζουν, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του.

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι ηθοποιοί αυτοί τον προσεγγίζουν μέσω κοινών γνωστών, αλλά κάποιες φορές τον πλησιάζουν και σε πάρτι.

«Είχες μερικούς διάσημους συντρόφους, ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ξέρω ότι δεν επιτρέπεται να αποκαλύψεις λεπτομέρειες, αλλά σε προσεγγίζουν πολλοί;», ρώτησε η συμπαρουσιάστρια, Josie Gibson.

«Ναι, η πλειοψηφία είναι πάρα πολύ διάσημοι. Όχι μόνο από το Χόλιγουντ, αλλά και από το Ηνωμένο Βασίλειο. Κάποιοι από αυτούς έχουν κερδίσει ακόμα και Όσκαρ. Αλλά δε μπορώ να μιλήσω για αυτό. Δε μπορώ καν να αποκαλύψω αν ήταν άνδρες οι γυναίκες, αλλά σίγουρα δεν είναι η Μέριλ Στριπ», είπε ο προικισμένος ηθοποιός.

Εντελώς συμπτωματικά, το αγαλματίδιο των Όσκαρ έχει ακριβώς το ίδιο μήκος με το μόριο του Falcon, δηλαδή κάτι παραπάνω από 34 εκατοστά. Στη συνέχεια της εκπομπής, ο ίδιος μαζί με τους παρουσιαστές, συνέκριναν το μόριό του με διάφορα καθημερινά αντικείμενα, όπως είναι η μελιτζάνα και… ένα κουτί πατατάκια Pringles.

Ο 51χρονος πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει κάνει σεξ και με αρκετούς πορνοστάρ: «Είναι μεγάλο κοπλιμέντο όταν άνδρες και γυναίκες πορνοστάρ λένε ότι είμαι ο ‘μεγαλύτερος’ που έχουν δει. Και αυτοί έχουν δει πολλά, οπότε καταλαβαίνετε», αποκάλυψε.