Θρίλερ με αεροσκάφος της Air Algerie με τουλάχιστον 110 επιβάτες

Η αλγερινή αεροπορική εταιρεία Air Algerie ανακοίνωσε πως έχασε σήμερα την επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο.

«Οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ουαγκαντούγκου-Αλγέρι, 50 λεπτά της ώρας μετά την απογείωσή του», ανακοίνωσε η αλγερινή αεροπορική εταιρεία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων APS.

Πρόκειται για την πτήση AH5017 και όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters και αλγερινά μέσα ενημέρωσης στο αεροσκάφος επέβαιναν 116 άτομα εκ των οποίων 110 επιβάτες και 6 πλήρωμα.

Η ανακοίνωση της Air Algerie

«Η Air Algerie ενημερώνει πως οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας είχαν την τελευταία επαφή με την πτήση AH 5017 που εξασφαλίζει τη σύνδεση Ουαγκαντούγκου-Αλγερίου σήμερα 24 Ιουλίου στη 1:55 ώρα Γκρίνουιτς, δηλαδή 50 λεπτά μετά την απογείωσή της», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή «σχέδιο έκτακτης ανάγκης», σύμφωνα πάντα με το κείμενο της ανακοίνωσης.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της, η Air Algerie εξασφαλίζει τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως προς και από την Ουαγκαντούγκου, εκ των οποίων μία σήμερα η οποία αναχωρεί από την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάςο.

Μια πηγή στους κόλπους της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο πως το εν λόγω αεροπλάνο είναι ένα DC9, ναυλωμένο από την Air Algerie από μια ισπανική εταιρεία, το όνομα της οποίας δεν αποκάλυψε.

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, AIR ALGERIE


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!