θέση-εργασίας-με-40-000-λίρες-τον-χρόνο-προσ-378967
ΚΟΣΜΟΣ | 02.11.2022 | 09:05

Θέση εργασίας με 40.000 λίρες τον χρόνο προσφέρει ο βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος προσφέρει θέση εργασίας στο Μπάκιγχαμ με παροχές που αγγίζουν τις 40.000 λίρες ετησίως. Η αγγελία αφορά κάποιον τον οποίο θα φροντίζει τους καταπράσινους κήπους του παλατιού του.

Οι κήποι του γνωστού περιβαλλοντολόγου και βασιλιάς, Κάρολου, καλύπτουν περίπου 40 στρέμματα, περιλαμβάνοντας ένα ελικοδρόμιο, μια λίμνη και ένα γήπεδο τένις όπου έχουν παίξει διάσημοι τενίστες, όπως ο Τζον Ένρο.

Ο Κάρολος αναζητάει κάποιον που θα έχει πάθος με τα φυτά, ενώ αναφέρει ότι ο υποψήφιος αναμένεται να εργάζεται 39 ώρες την εβδομάδα.

Η αγγελία αναφέρει τα εξής: 

«Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνος για τη συντήρηση και την παρουσίαση του κήπου του παλατιού του Μπάκιγχαμ και των γύρω περιοχών του σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Με αφοσίωση στην κηπουρική, θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των έργων μας για τη διατήρηση και την ενίσχυση της πλούσιας βιοποικιλότητας των κήπων μας. Αν είστε τόσο παθιασμένοι με τα φυτά όσο και με τους ανθρώπους, τότε αυτός ο ρόλος θα σας εμπνεύσει να αποδώσετε».

Σημαντικό είναι να τονισθεί ότι αναζητείται και πιλότος για τα βασιλικά ελικόπτερα. Ο διευθυντής Ανθρώπων και Έργων είναι υπεύθυνος για τη συνολική λειτουργία των Κήπων και επικεφαλής μιας ομάδας. H προκήρυξη ήρθε μετά την είδηση ότι ο μονάρχης αναζητούσε επίσης έναν υποψήφιο για μια άλλη σημαντική θέση εργασίας που απαιτεί ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Ο βασιλιάς Κάρολος προσλαμβάνει έναν πιλότο για να μεταφέρει τον ίδιο και άλλους ανώτερους βασιλείς με ελικόπτερο. Ο επιτυχών υποψήφιος θα αναλάβει τον έλεγχο δύο ελικοπτέρων Sikorsky S76 C++ ως πιλότος και θα σχεδιάζει ταξίδια για την εταιρεία.