θα-τον-φιλήσω-και-κάνε-μου-μήνυση-το-1103691
ΚΟΣΜΟΣ | 07.12.2022 | 08:02

«Θα τον φιλήσω και κάνε μου μήνυση»: Το «κόλπο» της Margot Robbie για να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ

Το όνειρο της Μάργκοτ Ρόμπι να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ έγινε πραγματικότητα όταν ήρθε η στιγμή να συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Babylon».

Η ίδια ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτή είναι υπεύθυνη για το «καυτό» φιλί με τον Πιτ στην ταινία, καθώς αυτή η σκήνη ούτε που υπήρχε στο σενάριο από τον σκηνοθέτη Damien Chazelle.

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανέφερε ότι η ίδια πρότεινε το φιλί με τον Μπραντ Πιτ, γιατί το ονειρευόταν από μικρή. «Δεν ήταν στο σενάριο. Σκέφτηκα: ‘’Πότε θα μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να φιλήσω τον Μπραντ Πιτ;’’. Ας το κάνω», είπε χαμογελώντας.

Όσο για την αντίδρασή της στο φιλί, η ίδια δήλωσε: «Ήταν, απλά, υπέροχα!».

Εξηγώντας πώς τα κατάφερε να προσθέσει τη συγκεκριμένη σκηνή, είπε ότι μετέφερε τη σκέψη της στον σκηνοθέτη, ο οποίος, αρχικά, της είπε ότι απλά θέλει να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ. «Κι εγώ είπα: ‘’Ε, λοιπόν, κάνε μου μήνυση. Μπορεί να μην εμφανιστεί ξανά αυτή η ευκαιρία…’’».

Μετά την πρώτη λήψη ο Chazelle ήταν πεπεισμένος ότι η προσθήκη αυτή ήταν η σωστή κίνηση, οπότε τους έβαλε να το επαναλάβουν: «Κάντε το ξανά. Αυτό πραγματικά λειτουργεί!», πρόσθεσε η ηθοποιός.