τέξας-ήταν-μοναχικός-αλλά-όχι-βίαιος-1025386
ΚΟΣΜΟΣ | 26.05.2022 | 08:16

Τέξας: “Ήταν μοναχικός αλλά όχι βίαιος”, λέει η μητέρα του μακελάρη

Έλυσε τη σιωπή της η μητέρα του Σαλβαδόρ Ράμος, του 18χρονου μακελάρη που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε σχολείο του Τέξας.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο γιος της «δεν ήταν βίαιος άνθρωπος». Η Αντριάνα Ρέγιες, είπε επίσης ότι δεν φανταζόταν πως ο γιος της θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Δήλωσε, πάντως, ότι ο γιος της, Σαλβαδόρ Ράμος, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που «δεν είχε πολλούς φίλους» και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του, αλλά απέρριψε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για μια τοξική σχέση εκείνης με τον γιο της.

Μιλώντας στην Daily Mail από το νοσοκομείο όπου η μητέρα της, η γιαγιά του δράστη της επίθεσης, νοσηλεύεται ακόμη για τα τραύματα που υπέστη αφού ο μακελάρης την πυροβόλησε, είπε «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο. Είμαι έκπληκτη με αυτό που έκανε».

«Προσεύχομαι για αυτές τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλα αυτά τα αθώα παιδιά, ναι. Αυτά (τα παιδιά) δεν είχαν κανένα ρόλο σε αυτό».

Είπε ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν την περασμένη Δευτέρα, στα γενέθλιά του, προσθέτοντας: «Είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι να του δώσω».