Τεστ DNA για τις ακαθαρσίες στα πεζοδρόμια θα κάνει το Ισραήλ

Οριστική λύση στο πρόβλημα των περιττωμάτων των ζώων στους δρόμους βρήκε το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα η χώρα ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει το σύστημα που εφαρμόζεται στις ΗΠΑ, όπου εδώ και χρόνια γίνεται τεστ DNA των περιττωμάτων. Εκεί οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένει να δηλώνουν το ζώο που υιοθετούν στο Δήμο τους. Με αυτό τον τρόπο εύκολα  βρίσκουν τη ράτσα του ζώου και ακολούθως γίνεται η ταυτοποίηση, βάσει του χάρτη με την καταχώρηση των ζώων που έχει κάθε σπίτι. Ο ιδιοκτήτης λαμβάνει στο σπίτι του το πρόστιμο των 500 δολαρίων.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει αυτό το σύστημα, μήπως και μειωθεί η ποσότητα περιττωμάτων που συγκεντρώνονται κάθε μήνα. Μόνο στο Τελ Αβίβ φτάνουν τα 500 κιλά σε ένα μήνα, καθώς ένας στους 11 κατοίκους έχει σκύλο. Η δήλωση ιδιοκτησίας των ζώων είναι υποχρεωτική σε κάθε περιοχή και αυτής της χώρας, οπότε η δουλειά του εντοπισμού του παραβάτη μέσω DNA τεστ των ακαθαρσιών είναι πιο εύκολη.

ΚΟΣΜΟΣ, ΖΩΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]