Τάισον: Προσέφερε 10.000 $ σε φύλακα ζωολογικού για να παλέψει με γορίλα

Όταν έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις έναν ολόκληρο μύθο γύρω από το όνομά σου, τότε είναι φυσικό κι επόμενο να χρειάζεται αρκετή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθείς στις αυξημένες απαιτήσεις της φήμης που σε συνοδεύει..

To περιστατικό χρονολογείται πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν ο Τάισον θεωρείτο ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής της πυγμαχίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο 52χρονος σήμερα Αμερικανός θρύλος της πυγμαχίας και διάσημος για την αγάπη που τρέφει στα άγρια ζώα, αρκετά από τα οποία φιλοξενεί στην έπαυλή του, παραδέχθηκε μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Sun ότι προσπάθησε να εξαγοράσει τον φύλακα με το ποσό των 10.000 δολαρίων, όταν διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος γορίλας ασκούσε ασταμάτητο bullying στα υπόλοιπα ζώα του κλουβιού όπου βρισκόταν, χωρίς τελικά να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του και να παλέψει με το επιβλητικό θηλαστικό.

ΚΟΣΜΟΣ, 10.000, ΦΥΛΑΚΑ, ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΤΑΙΣΟΝ, ΠΑΛΕΨΕΙ, ΓΟΡΙΛΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!