Σύνοδος Κορυφής: Πήραν τα κινητά των ηγετών-Φοβούνται παρακολούθηση από την MI6

O Σαρλ Μισέλ ζήτησε χθες από τους ηγέτες της ΕΕ, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, να παραδώσουν τα κινητά και τα tablets τους, υπό τον φόβο παρακολούθησης από την MI6, τη Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών της Βρετανίας.

Όπως μεταδίδει ο David M. Herszenhorn του Politico, οι συσκευές παραδόθηκαν από τους ηγέτες και τοποθετήθηκαν σε ερμάρια, στον πέμπτο όροφο του κτιρίου Europa. Ο Herszenhorn γράφει ότι η εν λόγω κίνηση του προέδρου έγινε, φυσικά, προκειμένου να διατηρηθούν «μυστικές» οι συζητήσεις των ηγετών της ΕΕ για το Brexit από τα «αδιάκριτα αυτιά» της MI6.

Και προσθέτει: «Το κλειδί για κάθε ντουλάπι δόθηκε προσωπικά σε κάθε ηγέτη. Μπορούν να φύγουν, φυσικά, αν θέλουν να κάνουν επείγουσα τηλεφωνική κλήση. Αλλά δεν μπορούν να φέρουν ένα κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιο όσο συνεχίζεται η συζήτηση για το Brexit».

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ, ΚΙΝΗΤΑ, TABLET, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]