Συμμορία μηχανόβιων βοηθά ηλικιωμένη να περάσει τον δρόμο

Μπορεί οι συμμορίες μοτοσυκλετιστών να πονοκεφαλιάζουν τις αστυνομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, όμως τα μέλη μίας τέτοιας συμμορίας στο Ίρβαϊν της Σκοτίας βάλθηκαν να αποδείξουν ότι η διαμονοποίησή τους δεν είναι πάντα εύστοχη κι αναγκαία.

Έτσι, όταν κατά τη διάρκεια μίας εξόρμησής τους παρατήρησαν μία ηλικιωμένη γυναίκα να στέκεται επί ώρα σε μία διάβαση πολυσύχναστου δρόμου, αποφάσισαν να την βοηθήσουν να περάσει τον δρόμο.

Μάλιστα, ενώ ένας από τους μηχανόβιους βοηθούσε την ηλικιωμένη να διασχίσει τον δρόμο, οι υπόλοιποι δημιούργησαν έναν προστατευτικό κλοιό για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος.

Η καλή τους πράξη καταγράφηκε από το κινητό τηλέφωνο κατοίκου παρακείμενου διαμερίσματος, ενώ η δημοσιοποίησή του βίντεο είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες εγκωμιαστικά σχόλια από πολίτες και χρήστες των social media.

ΚΟΣΜΟΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ, ΣΥΜΜΟΡΙΑ, VIDEO, ΔΡΟΜΟ, ΠΕΡΑΣΕΙ, ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!