Συγκλονίζει το βίντεο από την «κρουαζιέρα του τρόμου»

  • Απο stergios
  • 24 Μαρτίου 2019 - 20:20
  • Comments Off

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Viking Sky το οποίο έφτασε τελικά σήμερα στο νορβηγικό λιμάνι του Μόλντε, διαφεύγοντας παραλίγο την καταστροφή, μετά τη βλάβη που υπέστησαν οι μηχανές του λόγω καταιγίδας.

Το Viking Sky, που είχε αποπλεύσει με σχεδόν 1.400 επιβάτες και μέλη πληρώματος, έστειλε σήμα κινδύνου χθες Σάββατο, καθώς έπλεε ακυβέρνητο μέσα σε θαλασσοταραχή στη Θάλασσα της Νορβηγίας και σε απόσταση 100 μέτρων από την ξηρά.

Συνολικά 479 άνθρωποι διασώθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο καιρός βελτιώθηκε και το κρουαζιερόπλοιο ρυμουλκήθηκε στην ξηρά.

Συνολικά 1.373 άνθρωποι βρίσκονταν στο πλοίο, ενώ περίπου 900 ήταν ακόμη μέσα, όταν αυτό έφθασε στο Μόλντε, στη δυτική ακτή της Νορβηγίας.

Τα βίντεο που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της περιπέτειας των επιβατών, μαρτυρούν τις συνθήκες και τον φόβο που έζησαν οι 1.373 άνθρωποι που βρέθηκαν στο πλοίο για κρουαζιέρα αναψυχής, εκ των οποίων οι 900 ήταν ακόμα μέσα όταν αυτό έφτασε στο Μόλντε.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, VIDEO, ΜΟΛΝΤΕ, VIKING SKY


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!