Στους δρόμους καλεί τους Λονδρέζους το βράδυ ο δήμαρχος της πόλης

Στις έξι το βράδυ θα γίνει μια αγρυπνία για τα θύματα στην πλατεία Τραφάλγκαρ, κοντά στο σημείο της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν.

«Ο δήμαρχος καλεί όλους τους Λονδρέζους -κι όσους επισκέπτονται την πόλη μας- να συγκεντρωθούν σε ένδειξη αλληλεγγύης για να τιμήσουμε αυτό που έχασαν τις ζωές τους, να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας προς τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να δείξουμε στον κόσμο ότι παραμένουμε περισσότερο από ποτέ προσηλωμένοι στις αξίες μας – ότι παραμένουμε ενωμένοι και μια ανοικτή κοινωνία.

Το Λονδίνο είναι η μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο. Δεν θα δειλιάσουμε ποτέ μπροστά στην τρομοκρατία. Είμαστε ενωμένοι απέναντι σ’ αυτούς που επιδιώκουν να μας βλάψουν και να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας. Πάντα ήμασταν και πάντα θα είμαστε ενωμένοι», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος και καταλήγει:

«Το Λονδίνο είναι η σπουδαιότερη πόλη στον κόσμο και μαζί θα σταθούμε ενωμένοι ενάντια σε όσους θέλουν να μας βλάψουν και να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας. Ποτέ δεν δειλιάσαμε και δεν πρόκειται να δειλιάσουμε από την τρομοκρατία».
ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!