στίβεν-σιγκάλ-αναλαμβάνει-την-εκπαίδ-1154021
ΚΟΣΜΟΣ | 21.03.2023 | 22:49

Στίβεν Σιγκάλ: Αναλαμβάνει την εκπαίδευση νέων στρατιωτών της Ρωσίας

Ο Στίβεν Σιγκάλ εγκαινίασε σχολή Αϊκίντο στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, με σκοπό να προετοιμάσει τους νεαρούς Ρώσους ώστε να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Ο ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τις δυνατότητες των νέων που είδε κατά την επίσκεψή του, δηλώνοντας ότι είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του αϊκίντο να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς.

«Οι νεαροί αθλητές που είδα σήμερα έχουν μεγάλες δυνατότητες», δήλωσε ο 70χρονος, όπως αναφέρει το TASS.

«Πρέπει να ανοίξουμε περισσότερα τέτοια κέντρα για να τα αναπτύξουμε. Είναι σημαντικό η ανάπτυξη του αϊκίντο να γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το επίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας TASS, το κέντρο έχει ως στόχο να αναπτύξει τα στυλ και τις κατευθύνσεις του παραδοσιακού και σύγχρονου αϊκίντο των συμμετεχόντων, να αυξήσει τα κίνητρά τους, να προσφέρει ευκαιρίες για την απόκτηση αθλητικού τίτλου και να προετοιμάσει τους νέους για υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις.

Στο «Typhoon» αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του ένας αθλητικός και πατριωτικός σύλλογος για την αύξηση της φυσικής κατάστασης για την υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις.

Ο Σίγκαλ δεν έχει κρύψει ποτέ την υποστήριξή του στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τον «έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες, αν όχι τον καλύτερο εν ζωή σήμερα». Ο Πούτιν τού απένειμε πρόσφατα το Τάγμα Φιλίας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε ήδη ταχθεί υπέρ της προσάρτησης της Κριμαίας από τη Ρωσία, επισκέφθηκε πέρυσι τη ρωσική πόλη Ολενέβκα και το στρατόπεδο φυλακών της με Ουκρανούς κρατούμενους.