στη-σκιάθο-για-διακοπές-ο-διάδοχος-του-651549
ΚΟΣΜΟΣ | 06.07.2019 | 14:40

Στη Σκιάθο για διακοπές ο διάδοχος του Μαρόκο και η πριγκίπισσα μητέρα του

Η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σαλμά, μαζί με τον γιο της, διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Μουλάι Χασάν, έφθασαν για διακοπές στην Σκιάθο χθες το απόγευμα.

Οι υψηλοί επισκέπτες έφθασαν στο καταπράσινο νησί των Σποράδων με το βασιλικό lear jet, λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ, στο αεροδρόμιο της Σκιάθου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” όπου επιβιβάσθηκαν σε μαύρα αυτοκίνητα τύπου βαν και κατευθύνθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Κουκουναριές.

Η πριγκίπισσα -πρώην βασίλισσα του Μαρόκο και ο γιός της πρίγκιπας-διάδοχος του θρόνου συνοδεύονται από πολυμελή ακολουθία, και δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, αφού η οικογένεια κάθε καλοκαίρι σχεδόν, έρχονται στην χώρα μας. Πρόπερσι, η πριγκίπισσα του Μαρόκου εκτός από την αγαπημένη της Μεσσηνία είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα, ενώ φημολογείτο πως εκτός από το Ιόνιο είχε επισκεφθεί και την Κέα όπου αγόρασε και μία βίλα.

Η διάρκεια των διακοπών της πριγκίπισσας Λάλα Σαλμά και του διαδόχου του Μαρόκο Μουλάι Χασάν δεν έχει γίνει γνωστή, όπως και οι κινήσεις που πρόκειται να κάνουν στην Σκιάθο, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, αλλά διακριτικά.

Η πριγκίπισσα Λάλα Σαλμά ήταν παντρεμένη επί 16 χρόνια με τον βασιλιά του Μαρόκο Μοχάμεντ ΣΤ΄ και χώρισαν πέρυσι, διατηρώντας όμως τον τίτλο της πρώην βασίλισσας-πριγκίπισσας, αφού είναι η μητέρα του διαδόχου Μουλάι Χασάν.