Σποτ Ζάεφ για το δημοψήφισμα: Στις 30 Σεπτεμβρίου θέλουμε Ευρωπαϊκή Μακεδονία - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
9
Αύγουστος
Back
Ψήφος εμπιστοσύνης επέτυχε η κυβέρνηση Ζάεφ

Σποτ Ζάεφ για το δημοψήφισμα: Στις 30 Σεπτεμβρίου θέλουμε Ευρωπαϊκή Μακεδονία

Διαφημιστικό σποτ υπέρ του «ναι» στο κρίσιμο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στα Σκόπια στις 30 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ.

Το βίντεο δείχνει πλάνα από την καθημερινότητα των Σκοπιανών, ενώ νέοι αναλύουν στην κάμερα τα επιχειρήματά τους υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κύριο πρόταγμα της πλευράς Ζάεφ είναι η «Ευρωπαϊκή Μακεδονία», που εξασφαλίζεται μέσω του «ναι» στο δημοψήφισμα.

«Στη ζωή όλοι κάνουμε συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για θετικές αλλαγές», επισημαίνει ο Ζόραν Ζάεφ στο λογαριασμό του στο twitter, λέγοντας ότι ο «συμβιβασμός» που θα επιτευχθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών» παρέχει «ασφαλές μέλλον για τις νέες γενιές. Αυτή είναι η κοινωνική και γονική μας ευθύνη μπροστά στα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Μάλιστα ο Ζάεφ καταλήγει ότι στις 30 Σεπτεμβρίου η χώρα πρέπει να έχει μια «Ευρωπαϊκή Μακεδονία», ενώ το σποτ ολοκληρώνεται με σημαίες των Σκοπίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!