sophia-urista-η-συγγνώμη-της-τραγουδίστριας-που-ο-961952
ΚΟΣΜΟΣ | 17.11.2021 | 15:20

Sophia Urista: Η συγγνώμη της τραγουδίστριας που ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή

Συγγνώμη από τους θαυμαστές της ζήτησε η τραγουδίστρια των Brass Against, Sophia Urista, η οποία έγινε viral όταν ούρησε πάνω στο κεφάλι ενός φαν κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το θέμα. Εάν κριθεί ένοχη, ότι έχει παραβιάσει νόμο περί απρεπούς έκθεσης, η Urista μπορεί να αντιμετωπίσει πρόστιμο 1.000 δολαρίων ή έως και ένα χρόνο φυλάκιση.

Με ανάρτησή της στα social media, η Urista ζήτησε συγνώμη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι μία τραγουδίστρια που σοκάρει επί σκηνής.

«Γεια σε όλους. Θέλω να μιλήσω για την ερμηνεία μου στο Rockville metal φεστιβάλ στη Daytona. Πάντα ξεπερνούσα τα όρια στη μουσική και στη σκηνή. Εκείνο το βράδυ, ξεπέρασα τα όρια πάρα πολύ» ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «Αγαπώ την οικογένειά μου, το συγκρότημα και τους θαυμαστές μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ξέρω ότι κάποιοι πληγώθηκαν ή προσβλήθηκαν από αυτό που έκανα. Τους ζητώ συγγνώμη και θέλω να ξέρουν ότι δεν είχα σκοπό να τους πληγώσω.

»Δεν είμαι καλλιτέχνης που σοκάρει. Θέλω πάντα να βάζω τη μουσική πρώτη. Είμαι ευγνώμων για όλη τη συνεχή αγάπη και την υποστήριξή σας».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη ενώ το συγκρότημα έπαιζε στο φεστιβάλ Welcome To Rockville της Φλόριντα το Σαββατοκύριακο.

Βίντεο με την Urista να ουρεί στο πρόσωπο ενός άνδρα θαυμαστή ενώ ερμήνευε μια διασκευή του «Wake Up» των Rage Against The Machine έγινε αμέσως viral.

Το συγκρότημα αργότερα ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως η Urista «παρασύρθηκε» και ότι κάτι τέτοιο δεν θα το ξαναδούν οι φανς στις εμφανίσεις της μπάντας.

Το συγκρότημα θα κάνει περιοδείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη τον επόμενο χρόνο, ως support band στους Tool.