σοκαριστικό-βίντεο-η-στιγμή-που-αρπάζ-748371
ΚΟΣΜΟΣ | 08.09.2022 | 08:13

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αρπάζουν βρέφος από καρότσι σούπερ μάρκετ

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο το οποίο καταγράφει την αρπαγή ενός βρέφους από καρότσι σούπερ μάρκετ, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να περπατά ήρεμα στον διάδρομο του σούπερ μάρκετ στο Πορτ Ελίζαμπεθ και όταν φτάνει στο καρότσι της 23χρονης μητέρας και του 28χρονου πατέρα, ξαφνικά, παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της. Οι γονείς είχαν γυρισμένο το κεφάλι τους και δεν το είδαν.

Στη συνέχεια, η γυναίκα απομακρύνεται από το σημείο.

Ελάχιστες στιγμές αργότερα οι γονείς γύρισαν για να βάλουν κάποια τρόφιμα στο καρότσι και είδαν ότι η κόρη τους είχε εξαφανιστεί. Άρχισαν να ουρλιάζουν για βοήθεια.

Ο πατέρας γρήγορα έτρεξε στην πόρτα του καταστήματος και ενημέρωσε τον σεκιουριτά ότι είχαν αρπάξει το παιδί του. Τότε μια γυναίκα πλησίασε τον πατέρα σε απόγνωση και του έδειξε την κόρη του στην αγκαλιά της φίλης της, υποστηρίζοντας ότι «ήταν όλα ένα αστείο».

Οι γονείς, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις δύο γυναίκες ηλικίας 51 και 56 ετών, άρπαξαν πίσω την κόρη τους και ζήτησαν να κληθεί η αστυνομία.

Και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν ως ύποπτες για απόπειρα απαγωγής και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου επέμειναν ότι «απλώς έκαναν πλάκα».

Δείτε το βίντεο την στιγμή που η γυναίκα με απόλυτη ψυχραιμία αρπάζει το παιδί από το καρότσι του σούπερ μάρκετ: