Σοκ: Πέθανε ο πατέρας της και έβγαζε selfies με τη σορό του! (φωτο)

Τελικά δεν υπάρχει όριο. Τα πάντα μπορούν να κάνουν για μια selfie που θα φέρει like! Άλλοι έχουν σκοτωθεί προσπαθώντας  να βγάλουν μία selfie από ένα απόκρημνο σημείο, άλλοι αυτοφωτογραφίζονται σε κηδείες γιατί δεν γίνεται ο κόσμος να στερηθεί έστω και για λίγο το μεγαλείο τους, αλλά πραγματικά αυτή η Σέρβα ονόματι Jelica Ljubicic που αυτοαποκαλείται μοντέλο και τραγουδίστρια τους ξεπέρασε όλους.

Πέθανε ο πατέρας της και τι έκανε; Έβγαλε selfie με τη σορό του (!) σουφρώνοντας μάλιστα ναζιάρικα τα χείλια της, το λεγόμενο duckface, χαρακτηριστικό των κοριτσιών με πλαστικά χείλια και δυστυχώς όχι μόνο.

«Μπαμπά αναπαύσου εν ειρήνη, Παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν είναις το χέρι μας. Δεν αποφασίζουμε εμείς πόσο θα ζήσουμε. Μας άφησε σε ηλικία 67 ετών. Σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων που είμαι η κόρη σου και είχα για πατέρα εσένα.»

Το παραπάνω κείμενο συνόδευε την φωτογραφία που ανήρτησε λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Ωστόσο αναγκάστηκε γρήγορα να τη σβήσει, όταν άρχισε να συγκεντρώνει «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΕΘΑΝΕ, ΣΟΡΟΣ, SELFIE


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!