σκότωσε-τη-γυναίκα-του-σε-ταξίδι-και-έπ-981337
ΚΟΣΜΟΣ | 17.01.2022 | 08:42

Σκότωσε τη γυναίκα του σε ταξίδι και έπαιζε θέατρο για 6 χρόνια

Ο 67χρονος οδοντίατρος και λάτρης του κυνηγιού Λόρενς Ρούντολφ, κατηγορείται σύμφωνα με το People, για τη δολοφονία της γυναίκας του σε ένα κυνηγετικό ταξίδι στη Ζάμπια προκειμένου να εισπράξει 5 εκατομμύρια δολάρια από την ασφάλεια ζωής της.

Όλα έγιναν όταν το ζευγάρι ταξίδεψε στη Ζάμπια πριν σχεδόν έξι χρόνια, ώστε η Μπιάνκα να κυνηγήσει μια λεοπάρδαλη. Ετοιμάζονταν να φύγουν από τον κυνηγετικό τους καταυλισμό στο Εθνικό Πάρκο Kafue το πρωί της 11ης Οκτωβρίου 2016, όταν η Μπιάνκα πυροβολήθηκε στο στήθος με κυνηγετικό όπλο Browning.

Ο Λόρενς φέρεται να είπε στην τοπική αστυνομία πως άκουσε τον πυροβολισμό ενώ έκανε ντους και πως βρήκε τη γυναίκα του στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας να αιμορραγεί από το στήθος.

«Ο Λόρενς είπε στην αστυνομία της Ζάμπιας πως υποπτευόταν ότι το κυνηγετικό όπλο είχε αφεθεί γεμάτο με σφαίρες από το κυνήγι την προηγούμενη μέρα και πως εκπυρσοκρότησε όταν η γυναίκα του προσπάθησε να βάλει το όπλο στη θήκη του».

Οι αρχές ανέφεραν επίσης πως η Μπιάνκα δε θα μπορούσε να αυτοπυροβοληθεί με αυτό το είδος κυνηγετικού όπλου λόγω της μακριάς κάννης του. Ένας ιατροδικαστής του Κολοράντο γνωμοδότησε πως «θα ήταν φυσικά αδύνατο να πυροβολήσει κατά λάθος αυτό το κυνηγετικό όπλο στη θήκη μεταφοράς του και να δημιουργήσει τέτοιο τραύμα εισόδου όπως αυτό στο σώμα της κυρίας Ρούντολφ» αναφέρει η καταγγελία, «Επιπλέον, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, για την κυρία Ρούντολφ να φτάσει στη σκανδάλη αυτού του όπλου, ακόμη κι αν ήταν τοποθετημένο στη θήκη με την κάνη προς το στήθος της».

Το ένταλμα σύλληψης για τον Λόρενς εκδόθηκε στις 22 Δεκεμβρίου. Ο Ρούντολφ δήλωσε αθώος και η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το TribLive.