Σκοτώνει 100 Γερμανούς το χρόνο ο αυνανισμός

Ο αυνανισμός με επικίνδυνες μεθόδους σκοτώνει 80-100 Γερμανούς ετησίως, υποστηρίζει ιατροδικαστής από το Βρανδεμβούργο, ο οποίος μελέτησε το φαινόμενο.

Ο δρ. Χάραλντ Βος, υπολογίζει ότι τουλάχιστον 1-2 άτομα ανά εκατομμύριο, πεθαίνει σε μία προσπάθεια να βιώσει πιο έντονα την σαρκική ευχαρίστηση.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος θανάτου είναι η ασφυξία και ακολουθεί το ηλεκτροσόκ.

Τα πραγματικά στοιχεία, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, είναι δύσκολο να εξακριβωθούν για μια σειρά από λόγους, κυρίως γιατί τα περιστατικά δεν αναφέρονται από τους συγγενείς και από τους αστυνομικούς καταγράφονται ως απλές αυτοκτονίες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι κίνδυνοι από τη φραγή των αναπνευστικών οδών για την μεγιστοποίηση της απόλαυσης είναι υποτιμημένοι και η λιποθυμία μπορεί να επέλθει σε 30 μόλις δευτερόλεπτα.

Στην πρακτική του επικίνδυνου αυνανισμού επιδίδονται άτομα όλων των ηλικιών και φύλων, κυρίως όμως άνδρες καθώς οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές όσο αφορά στις πρακτικές του αυνανισμού.

ΚΟΣΜΟΣ, ΝΕΚΡΟΙ, ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ, 100 ΓΕΡΜΑΝΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!