Σάρον Στόουν: Γιατρός μου έκανε αυξητική στήθους χωρίς να το γνωρίζω

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 29 Μαρτίου 2021 - 17:08
  • Comments Off

Σάρον Στόουν: Γιατρός μου έκανε αυξητική στήθους χωρίς να το γνωρίζω

Η Σάρον Στόουν στην νέα αυτοβιογραφία της «The Beauty of Living Twice» παρουσιάζει εμπειρίες της που είναι εξωπραγματικές.

Μιλώντας στους Times, η Στόουν, που σήμερα είναι 63 χρονών, αποκάλυψε ότι το 2001 ένας χειρουργός προχώρησε σε πλαστική επέμβαση στο στήθος της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει ή να το έχει εγκρίνει.

Όπως ανέφερε η ίδια, το 2001 χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο στήθος για την αφαίρεση καλοήθων όγκων που «ήταν μεγαλύτεροι από το ίδιο το στήθος».

Όταν όμως συνήλθε διαπίστωσε ότι το στήθος της ήταν ένα μέγεθος μεγαλύτερο, καθώς, όπως της είπε ο γιατρός, «θα είναι πιο αρμονικό με το μέγεθος των γοφών σου».

«Άλλαξε το σώμα μου χωρίς να το ξέρω ή να το έχω εγκρίνει», τόνισε η Στόουν, προσθέτοντας ότι όταν του ζήτησε το λόγο, της είπε ότι σκέφτηκε ότι θα έδειχνε καλύτερη με μεγαλύτερο στήθος…

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΣΤΗΘΟΣ, ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ, ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!