σαμοθράκη-mαχαίρωματα-ξύλο-μεταξύ-οπ-871862
ΚΟΣΜΟΣ | 23.08.2021 | 08:57

Σαμοθράκη: Mαχαίρωματα & ξύλο μεταξύ οπαδών

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών, με μαχαίρωμα του ενός, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Σαμοθράκη, έξω από τοπικό σύνδεσμο αθηναϊκής ομάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο 39χρονοι, οι οποίοι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου διακομίσθηκαν με σκάφος του Λιμενικού στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις βρίσκονταν στον σύνδεσμο και συμμετείχαν στα επεισόδια και οι δυο ήταν που μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο 39χρονοι που είναι από το Σουφλί και επισκέφθηκαν το νησί για να συμμετέχουν σε κοινωνικό γεγονός, βρίσκονταν έξω από τον σύνδεσμο της ομάδας των Αθηνών όπου γινόταν εκδήλωση.

Εκεί ήταν περίπου δέκα άτομα και άγνωστο πως ξεκίνησε αρχικά έντονη λογομαχία με τους δύο περαστικούς, οι οποίοι φέρονται να είναι υποστηρικτές άλλης ομάδας των Αθηνών. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με μπουνιές, κλωτσιές, πέταγμα μπουκαλιών και το μαχαίρωμα που δέχθηκε στον μηρό ο ένας από τους 39χρονους.

Πηγή: evros-news.gr