σάλος-στη-eurovision-η-εκπρόσωπος-της-β-μακεδον-201272
ΚΟΣΜΟΣ | 12.05.2022 | 19:37

Σάλος στη Eurovision: Η εκπρόσωπος της Β. Μακεδονίας πέταξε τη σημαία της χώρας της

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες ώρες πριν από την συμμετοχή της στον Β’ ημιτελικό της Eurovision σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Βόρεια Μακεδονία, και πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια που την εκπροσωπεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον σάλο που προκλήθηκε όταν εθεάθη να πετά την σημαία της χώρας της στο πάτωμα. Μάλιστα, πλέον κινδυνεύει ακόμα και με ποινή φυλάκισης!

Μάλιστα ο αρμόδιος φορέας (MRT) έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία καλεί την Andrea να ζητήσει συγγνώμη. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι ξεκινάει έρευνα για να αποδοθούν οι ευθύνες, για ότι συνέβη.

Εκτός των άλλων όμως, σύμφωνα με τα γειτονικά μέσα, υπήρξαν σκέψεις για απόσυρση της αποστολής. Κάτι τέτοιο όμως δεν υλοποιήθηκε τελικά, γιατί θεωρήθηκε μεγάλη οικονομική ζημία, στην παρούσα χρονική στιγμή.

Κώστας Παναγιωτάκης

O Κώστας Παναγιωτάκης, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία άνω των 20 ετών στο αυτοδιοικητικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης σε Μέσα τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας. http://www.linkedin.com/in/kostas-panagiotakis-45333141b