Ρωσικός τύπος: Η Γερμανία σχεδιάζει να «πλημμυρίσει» την Ελλάδα με πρόσφυγες

Ιδιαίτερη μνεία στην γερμανική συμπεριφορά και στις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού εσωτερικών ντε Μεζιέρ κάνει ο ρωσικός τύπος.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι η Γερμανία αλλάζει για πρώτη φορά πολιτική και θέλει να «φορτώσει» την χώρα μας με δεκάδες χιλιάδες μετανάστες , προφανώς βλέποντας τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος να κατρακυλούν με ιλιγγιώδη ρυθμό.

Σε χθεσινή ψηφοφορία σε κρατίδιο της Γερμανίας το κόμμα «εναλλακτική για την Γερμανία» ήρθε δεύτερο από το πουθενά, σκορπίζοντας τρόμο και πανικό στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Για πρώτη φορά στα πέντε χρόνια της κρίσης , η Γερμανία έχει αρχίσει να σκέπτεται την ιδέα της αποστολής μεταναστών πίσω στην Ελλάδα, με σκοπό την ανάκτηση της πεσμένης δημοτικότητας της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, και της δημόσιας κατακραυγής για την πολιτική ανοικτών θυρών, τονίζουν Ρώσοι ειδικοί αναλυτές.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η πολιτική αυτή θα ακολουθηθεί σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, από χώρες που κινδυνεύουν άμεσα όπως η Ουγγαρία κά, αφήνοντας την Ελλάδα στο έλεος του Θεού.

Ο Γερμανός υπουργός εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ πιστεύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να υιοθετήσει μια κοινή πολιτική για τους πρόσφυγες, υποστηρίζοντας ότι η Γερμανία δεν έχει πλέον τους πόρους για να χειρίζεται την ολοένα αυξανόμενη επιβάρυνση που προκαλείται από την πλημμύρα των μεταναστών .

Ο Ντε Μεζιέρ σημειώνει ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του Δουβλίνου ΙΙΙ, οι αιτήσεις των μεταναστών θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία και να ΜΕΝΟΥΝ στο πρώτο κράτος μέλος που εγγράφηκαν , «πετώντας το μπαλάκι» στην Ελλάδα.

«Έχουμε κάνει πολλά στην Ευρώπη, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα», είπε ο ντε Μεζιέρ στην εφημερίδα Welt am Sonntag.

Το ρωσικό άρθρο τονίζει ότι ο αριθμός των προσφύγων που ευρίσκεται στην Ελλάδα, μια χώρα της οποίας η κοινωνική δομή κλυδωνίζεται επικίνδυνα και είναι κοντά στην κατάρρευση μετά από χρόνια οικονομικής ύφεσης, παραμένει μεγάλος.

Με λίγα λόγια η χώρα μας προσφέρεται να «θυσιαστεί» για να ζήσουν καλά οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες χωρίς καμία αιδώ.

Επίσης οι Γερμανοί φοβούνται και την κατασπατάληση κονδυλίων τους για την επανεγκατάσταση προσφύγων που προέρχονται από τους λογαριασμούς των τομέων της υγείας και των συντάξεων, που σημαίνει ότι το Βερολίνο πολύ απλά δεν θέλει να ξοδέψει άλλα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων για τους μετανάστες.

Έτσι οι «Ευρωπαίοι» με επικεφαλείς τους Γερμανούς θα αφήσουν να γεμίσει η χώρα μας από πολλούς χιλιάδες μετανάστες δίνοντας μας ενδεχομένως μερικά κονδύλια , αλλά μεταθέτοντας το πρόβλημα στην Ελλάδα μας εξολοκλήρου.

Εάν αυτό δεν είναι η αρχή του τέλους της ΕΕ, τότε ποιο θα είναι;

pentapostagma.gr

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΡΩΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!