Ρυθμική γυμναστική στο Δ. Πεντέλης

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης, στo πλαίσιo της εξωσχολικής δραστηριότητας του παιδιού, προσφέρει ασφαλή και ευχάριστη γυμναστική μέσα από τα αθλήματα που δραστηριοποιείται, καλλιεργώντας την αθλητική παιδεία, γυμνάζοντας ολοκληρωμένα το παιδί σας, αναπτύσσοντας την δύναμη και ταυτόχρονα την ευλυγισία του.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιεί μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής για παιδιά στο Κολυμβητήριο Μελισσίων, σε ολιγομελή τμήματα. Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά από καθηγήτριες φυσικής αγωγής. Η Ρυθμική Γυμναστική αναπτύσσει φυσικές ικανότητες, όπως η αίσθηση του χώρου, του χρόνου, η ευλυγισία και η ευκινησία και επίκτητες όπως ο ρυθμός και ο συγχρονισμός οι οποίες με την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος θα ακολουθούν το παιδί σε όλη του τη ζωή. Επίσης, Βελτιώνει την ψυχοσωματική και διανοητική του υγεία μέσα από την άσκηση και το παιχνίδι αφού οι ασκήσεις δεν είναι στατικές αλλά περιλαμβάνουν ρυθμό, ένταση και μουσική.

Πληροφορίες: Κολυμβητήριο Μελισσίων Α. Παναγούλη & Υψηλάντη: 210 8104082-3.

 

ΚΟΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!