Πρόκληση κατά των vegan: Άρχισε να τρώει ωμό κρέας σε φεστιβάλ

Μετά το περιστατικό με τον κρεοπώλη που επιτέθηκε σε vegan ακτιβιστές με κομμάτια κρέατος και μπριζόλες στην Μεγάλη Βρετανία, ακόμα ένα περιστατικό πρόκλησης σε βάρος των ακτιβιστών ενάντια στην κατανάλωση κρέατος έλαβε χώρα σε vegan φεστιβάλ στην Ολλανδία.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άντρας φορώντας t-shirt που έγραφε «Go vegan and die» («Γίνε vegan και πέθανε») άρχισε να τρώει επιδεικτικά ένα κομμάτι ωμού κρέατος μπροστά στους συμμετέχοντες του φεστιβάλ,προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις των τελευταίων.

Μάλιστα, ο άντρας μαγνητοσκοπούσε την «δράση» του μαζί με μερικούς φίλους του, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγη ώρα αργότερα, χωρίς να σημειωθεί ένταση ή κάποια άλλη αντίδραση από τους συμμετέχοντες, ενώ η αστυνομία που ειδοποιήθηκε ανέφερε ότι διερευνά το περιστατικό.

ΚΟΣΜΟΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΚΡΕΑΣ, VIDEO, ΤΡΩΕΙ, ΩΜΟ, VEGAN


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!