Πρώην σύμβουλος εκτοξεύει πυρά κατά της Μελάνια: «Tην έχει δει… Τζάκι Ο»

Αποκαλυπτική είναι η πρώην φίλη και σύμβουλος της Μελάνια Τραμπ,  Στέφανι Γουίνστον Βολκόφ, στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady». Η Βολκόφ εκφράζει μεταξύ άλλων το παράπονο ότι η Μελάνια δεν τη στήριξε όταν άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα για το κόστος της ορκωμοσίας του προέδρου, την οποία είχε βοηθήσει η ίδια να στηθεί, όπως λέει, αμισθί και χαρακτήρισε τη συνεργασία της με την οικογένεια Τραμπ ως το χειρότερο λάθος της ζωής της.

Μάλιστα η Βόλκοφ ισχυρίστηκε ότι ηχογραφούσε τις συνομιλίες της με την Πρώτη Κυρία, καθώς ήθελε να έχει αποδείξεις για να προστατεύσει τον εαυτό της.

«Όταν είχε πραγματικά σημασία, η Μελάνια δεν μου στάθηκε», γράφει η Στέφανι Γουίνστον Βολκόφ.

Η διοργανώτρια εκδηλώσεων και το μοντέλο, όπως αποκαλύπτει η πρώτη, γνωρίστηκαν το 2003 στους διαδρόμους της «Vogue», όπου δούλευε τότε.

Ακόμη, στο βιβλίο της η Βολκόφ αποκαλύπτει ότι η Μελάνια γούρλωνε τα μάτια της κάθε φορά που άκουγε την Ιβάνκα Τραμπ να λέει ότι θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος. «Εν τω μεταξύ, η Μελάνια έπρεπε να διαχειριστεί και την πεποίθηση του Ντον Τζούνιορ ότι και αυτός θα ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα του στο να γίνει πρόεδρος. Η Μελάνια κουνούσε διακριτικά το κεφάλι της με απέχθεια γι’ αυτούς τους δύο που κυκλοφορούσαν μέσα στον Λευκό Οίκο, οι οποίοι φέρονταν σαν να ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι», αναφέρει χαρακτηριστικά απόσπασμα του βιβλίου.

Όσο για τον εαυτό της, η Μελάνια πιστεύει ότι είναι η νέα Τζάκι Κένεντι που θα αποκαταστήσει την κομψότητα στον Λευκό Οίκο. Πάντως, αντίθετα με ό,τι θα έκανε, μάλλον, η Τζάκι Ο, η Μελάνια φέρεται ότι γέλασε, όταν το 2016 κυκλοφόρησε το ντοκουμέντο που αποκάλυπτε ότι ο Τραμπ αρεσκόταν να αρπάζει τις γυναίκες από τα γεννητικά τους όργανα.

Από την πλευρά της, η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, χαρακτήρισε με ανακοίνωσή της χθες το βιβλίο «γεμάτο μισές αλήθειες και παράνοια», βασισμένες σε «ανάγκη για εκδίκηση».

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΒΙΒΛΙΟ, ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ, ΗΠΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!