Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Προγραμματιστής λογισμικού δημιούργησε εφαρμογή πολυγαμίας για smartphones (video+φωτο)

Βλέποντας ότι πολλοί άνδρες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του online dating προσπαθώντας να βρουν επιπλέον συζύγους, ένας Ινδονήσιος προγραμματιστής λογισμικού αποφάσισε να τους διευκολύνει δημιουργώντας μια ειδική εφαρμογή πολυγαμίας.

Πρόκειται για τον Lindu Pranayama που δημιούργησε την εφαρμογή όταν παρατήρησε ότι πολλοί συμπατριώτες του έψαχναν για δεύτερη ή ακόμα και τρίτη σύζυγο μέσα από ιστοσελίδες online dating.

Δυστυχώς για τους πολύγαμους, η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρεσιών online dating δεν τους δίνει την ευκαιρία να επιλέξουν μια νέα σύντροφο. Αποτέλεσμα να καλύψει αυτό το κενό η νέα εφαρμογή για smartphone που δημιούργησε ο Pranayama.

Πρόκειται για το «AyoPoligami» το οποίος έχουν κατεβάσει περισσότεροι από 37.000 πολίτες.

AyoPoligami-app3-750x938

Η πολυγαμία δεν ενθαρρύνεται στην Ινδονησία και γι’ αυτό τον λόγο η εφαρμογή, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

Ο Pranayama έχει απενεργοποιήσει προσωρινά την εγγραφή στο «AyoPoligami» καθώς εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση. Για την εγγραφή θα πρέπει οι χρήστες να προσκομίσουν την ταυτότητα τους, την τρέχουσα οικογενειακή τους κατάσταση και μια επιστολή συγκατάθεσης από σημερινές συζύγους τους.

πηγή: cnn.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!