Πρίγκιπας Κάρολος και Ουίλιαμ αρνήθηκαν να συναντήσουν τον Τραμπ

Αίσθηση προκάλεσε στα βρετανικά κυρίως μέσα το γεγονός πως κατά την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στα βασιλικά ανάκτορα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την σύζυγό του υποδέχθηκε μόνο η βασίλισσα της Αγγλίας.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η συγκεκριμένη κίνηση κάθε άλλο παρά τυχαία είναι με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αντιδράσεις από την πλευρά του Πρίγκιπα Καρόλου αλλά και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την σύσκεψη για την οργάνωση της υποδοχής.

Το παλάτι σε ανακοίνωση – απάντηση στα σχετικά δημοσιεύματα τονίζει πως είναι μία συνήθης πρακτική να μην παρευρίσκονται άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην υποδοχή Προέδρων καθώς η επίσκεψη Τραμπ δεν ήταν επίσκεψη αρχηγού κράτους αλλά επίσκεψη «προσωπική» όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Υπογραμμίζεται πως ο Πρίγκιπας Κάρολος την ώρα της επίσκεψης Τραμπ στα βασιλικά ανάκτορα είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της αστυνομίας ενώ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αγωνίστηκε σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΑΜΠ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!