πρίγκιπας-χάρι-έγραψε-νέο-βιβλίο-για-τ-1054296
ΚΟΣΜΟΣ | 28.07.2022 | 21:15

Πρίγκιπας Χάρι: Έγραψε νέο βιβλίο για την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα

Η ζωή του πρίγκιπα Χάρι, από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα, θα «αποκαλυφθεί» μέσα από το νέο του βιβλίο με τα απομνημονεύματά του.

Σύμφωνα με τη «Sun», τα χειρόγραφα για το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι έχουν παραδοθεί από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα, JR Moehringer με μια «εκδοτική πηγή» να λέει ότι: «Τα χειρόγραφα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν εκλεχθεί νομικά, όπως απαιτείται. Δεν είναι πια στα χέρια του Χάρι».

Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House μίλησε για «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματα, εξηγώντας ότι το βιβλίο είναι μια «αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Penguin Random House, Μάρκους Ντόλε ανάφερε ότι: «Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αξιοποιήσει την εξαιρετική εμπειρία της ζωής του ως πρίγκιπας, στρατιώτης και γνώστης των κοινωνικών θεμάτων, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο ηγέτη που διακρίνεται για το θάρρος και την ευθύτητά του. Για τον λόγο αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που δημοσιεύουμε την ειλικρινή και συγκινητική του ιστορία».

Μάλιστα σε παλιότερη δημοσίευση στο Instagram τονίζει ότι είναι «τιμή» να συνεργάζεται με τον πρίγκιπα, μαζί μία φράση του Χάρι από το βιβλίο: «Το γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

Τα έσοδα του βιβλίου θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ο Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ το βιβλίο θα εκδοθεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή. «Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν από πρώτο χέρι τον απολογισμό της ζωής μου που είναι ακριβής και απόλυτα αληθινός», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας Χάρι.