πούτιν-πού-κρύβει-την-ερωμένη-του-πο-995204
ΚΟΣΜΟΣ | 08.03.2022 | 21:59

Πούτιν: Πού «κρύβει» την ερωμένη του -Ποια είναι (φωτο)

Μυστήριο με τον Πούτιν και την ερωμένη του!

«Ενώ ο Πούτιν συνεχίζει την εισβολή στην Ουκρανία κι επιτίθεται σε αθώους πολίτες, προκαλώντας προσφυγική κρίση, η οικογένειά του είναι κρυΠούτινμμένη σε ένα πολύ ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ κάπου στην Ελβετία — τουλάχιστον προς το παρόν», αναφέρει πηγή.

Η Αλίνα Καμπάεβα, Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά με τον 69χρονο Ρώσο ηγέτη, αλλά οι δυο τους δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα.

Πηγές λένε ότι έχουν δυο 7χρονες δίδυμες κόρες, οι οποίες γεννήθηκαν κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας, τον Φεβρουάριο του 2015 αλλά και δύο γιους. «Τα παιδιά είναι όλα κάτοχοι ελβετικών διαβατηρίων και η Αλίνα επίσης», σημείωσε πηγή στο Page Six.

Ο Πούτιν αποφεύγει τεχνηέντως οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω παρεμβάσεις. Πρέπει να γίνει σεβαστό», είπε κάποτε. «Πάντα αντιδρούσα αρνητικά σε όσους χώνουν τη μύτη τους στις ζωές των άλλων».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν — ο οποίος έχει άλλες δύο ενήλικες κόρες, τη Μαρία, 36 ετών, και την Κατερίνα, 35 ετών, από τον πρώτο του γάμο με την πρώην αεροσυνοδό Λιουντμίλα Σκρέμπνιεβα— έχει αγωνιστεί σκληρά για να προστατεύσει τα παιδιά του από τα μέσα ενημέρωσης και τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν μιλάει σχεδόν ποτέ δημοσίως για αυτά, προκαλώντας σύγχυση για το πόσα παιδιά έχει στην πραγματικότητα.

Με την Σκρέμπνιεβα ήταν παντρεμένος για τρεις δεκαετίες μέχρι το διαζύγιο το 2013. Η κόρη τους, Μαρία γεννήθηκε στο Λένινγκραντ το 1985, ενώ η Κατερίνα γεννήθηκε στη Γερμανία, το 1986 όταν η οικογένεια ζούσε εκεί την εποχή του Πούτιν στην KGB.

Η Αλίνα Καμπάεβα είναι μια από τις πιο πολυβραβευμένες αθλήτριες στην ιστορία της ρυθμικής γυμναστικής, με δύο Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 21 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την αποκάλεσαν «η πιο ευέλικτη γυναίκα της Ρωσίας» και κάποτε πόζαρε γυμνή, φορώντας μια γούνα, για ένα ανδρικό περιοδικό.

Το 2008, η ρωσική εφημερίδα Moskovsky Korrespondent δημοσίευσε μια είδηση που ανέφερε ότι ο Πούτιν είχε χωρίσει τη γυναίκα του και επρόκειτο να παντρευτεί την Καμπάεβα. Η ιστορία διαψεύστηκε από το Κρεμλίνο και η εφημερίδα έκλεισε.

Ωστόσο, συνεχίστηκαν οι εικασίες για τη σχέση του Πούτιν με την 38χρονη πρώην γυμνάστρια καθώς και διάφορες αναφορές ότι έχουν μαζί πολλά παιδιά. Πηγές ισχυρίστηκαν ότι μπορεί ακόμη και να παντρεύτηκαν σε ιδιωτική ρωσική ορθόδοξη τελετή.

Η Καμπάεβα έγινε μέλος του κοινοβουλίου για οκτώ χρόνια και το 2014 διορίστηκε από το Κρεμλίνο για να διευθύνει τον κρατικό όμιλο National Media Group, με φερόμενο μισθό 10 εκατ. δολαρίων ετησίως. Ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες.

Τον Ιούλιο του 2013 διέψευσε πως έχει αποκτήσει παιδιά, εν μέσω έντονης φημολογίας ότι είχε γεννήσει μια κόρη στο νοσοκομείο Saint Ann στο Τιτσίνο της Ελβετίας. Το 2019 φέρεται να γέννησε δίδυμους γιους στη μαιευτική κλινική Kulakov στη Μόσχα.

Όσο για την υποτιθέμενη απόφαση του Πούτιν να κρύψει την οικογένειά του στην Ελβετία, ενδεχομένως δεν υπολόγισε σωστά. Η απόφαση της Ελβετίας να μην παραμείνει ουδέτερη και να υιοθετήσει σκληρή στάση έναντι της Ρωσίας έχει σοκάρει πολλούς στη διεθνή κοινότητα.

Αν και ο Πούτιν δεν μιλά για τα παιδιά του, η πρώην σύζυγός του τον αποκάλεσε έναν στοργικό και τρυφερό πατέρα μέσω της ιστοσελίδας της κυβέρνησης του Ρώσου ηγέτη.

«Δεν είναι όλοι οι πατεράδες τόσο στοργικοί με τα παιδιά τους όσο εκείνος», αναφέρει το απόσπασμα της Σκρέμπνιεβα στον ιστότοπο. «Και πάντα τα κακομάθαινε, ενώ εγώ έπρεπε να τα πειθαρχήσω».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ότι ο Πούτιν έκρυψε την πρώτη του σύζυγο και τις κόρες τους σε μια «υπόγεια πόλη» στη Σιβηρία.

Το πολυτελές, high-tech καταφύγιο βρίσκεται στα βουνά Αλτάι και σχεδιάστηκε για προστασία σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Βάλερι Σαλαβέι, ο οποίος ήταν παλαιότερα γνωστός για τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας.

Παρατηρητές έχουν αναφέρει διάφορα σημεία εξαερισμού στο έδαφος γύρω από το ορεινό κρησφύγετο και μια γραμμή υψηλής τάσης συνδεδεμένη με έναν υπερσύγχρονο υποσταθμό 110 κιλοβολτ, αρκετό για να τροφοδοτήσει μια μικρή πόλη.