Πούτιν: Ευπρόσδεκτοι οι ομοφυλόφιλοι στο Σότσι αλλά μακριά από τα παιδιά!

Μιλώντας σε εθελοντές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδιμήρ Πούτιν, επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν περιστατικά διακρίσεων, προειδοποιώντας ωστόσο τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες να μείνουν μακριά από τα παιδιά και να μην τους εκφράσουν τις απόψεις τους.

Συγκεκριμένα είπε: “Μπορούν να αισθάνονται ήρεμοι και ασφαλείς, δεν πρόκειται να υπάρχουν περιστατικά διακρίσεων κατά τη διάρκεια των Αγώνων.»

Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας προειδοποίησε πως βάσει του νόμου που απαγορεύει τη διάδοση “ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας” σε ανήλικους, οι επισκέπτες δεν θα έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τις απόψεις τους σε οποιονδήποτε ανήλικο.

Σημειώνεται ότι ο επίμαχος νόμος έχει υπάρξει αντικείμενο έντονης κριτικής από οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ωστόσο ο κ. Πούτιν και σύμμαχοί του τον έχουν υπερασπιστεί ως μέτρο για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥΤΙΝ, ΡΩΣΙΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΣΟΤΣΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!