πώς-αντέδρασε-ο-αρραβωνιαστικός-της-μ-1013921
ΚΟΣΜΟΣ | 24.04.2022 | 23:45

Πώς αντέδρασε ο αρραβωνιαστικός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς όταν βρήκε φωτο του Μπραντ Πιτ

Ο αρραβωνιαστικός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακάλυψε μία φωτογραφία του Μπραντ Πιτ μέσα στη ντουλάπα της και η αντίδρασή του προκάλεσε πολύ γέλιο στους θαυμαστές της τραγουδίστριας και αλλά και τους ακόλουθούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαμ Ασγκάρι, ανάρτησε ένα βίντεο, όπου δείχνει το στιγμιότυπο με τον Μπραντ Πιτ από την ταινία «Thelma and Louise», του 1991.

«Έχουμε τεράστιο πρόβλημα! Το κορίτσι μου έχει μια φωτογραφία του Μπραντ Πιτ» ανέφερε στο βίντεο με χιουμοριστική διάθεση.

Η Μπρίτνει ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, πετάχτηκε στη μέση του βίντεο και είπε για τον Χολιγουντιανό αστέρα: «Ο ένας και μοναδικός».

«Ο Μπραντ Πιτ στην ντουλάπα μας» συνέχισε ο Σαμ, με τη Σπίαρς να ξεσπά σε γέλια.

Στη φωτογραφία ο Μπραντ Πιτ ποζάρει, κρατώντας ένα σεσουάρ μαλλιών και ο 28χρονος Ασγκάρι προσπάθησε να τον μιμηθεί. Πήρε και αυτός ένα σεσουάρ και τόνισε:

«Είμαι δέκα φορές καλύτερος από αυτόν τον τύπο» και έριξε αμέσως την κορνίζα με την εικόνα.

Οι θαυμαστές της ποπ σταρ έσπευσαν να σχολιάσουν το κλιπ των 26 δευτερολέπτων, τονίζοντας ότι η «εμμονή» της με τον Μπραντ Πιτ είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που δήλωσαν, πόσο χαίρονται που τη βλέπουν ευτυχισμένη μετά από όλα όσα πέρασε, υπό το καθεστώς της κηδεμονίας της από τον πατέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι η Σπίαρς και ο Ασγκάρ έχουν αρραβωνιαστεί και περιμένουν μάλιστα, το πρώτο τους παιδί. Η διάσημη τραγουδίστρια, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την εγκυμοσύνη της, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία υποπτεύθηκε ότι κάτι συμβαίνει λόγω της αύξησης βάρους.

«Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα «Τι έγινε με το στομάχι μου;;;» Ο σύζυγός μου είπε «Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!» Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», είχε γράψει η Σπιαρς στη δημοσίευσή της.

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)