Πωλούνται σπίτια με 1 ευρώ σε 11 πόλεις στην Ιταλία

Την ώρα που οι τιμές των ακινήτων στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας βρίσκονται σε άνοδο, στην Ιταλία υπάρχουν 11 πόλεις που προσφέρουν σπίτια με μόλις 1 ευρώ.

Σύμφωνα με το CNN, υπάρχουν ακόμα πολλά σπίτια αξίας 1 ευρώ που πωλούνται κατά μήκος της Ιταλίας και ψάχνουν νέους ενοίκους. Η είδηση των «οικονομικών» σπιτιών που χρήζουν ανακαίνισης έγινε viral στις αρχές του 2019 και ήδη πολλά σπίτια απέκτησαν νέους ιδιοκτήτες και ζωή.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα του CNN, ήδη έχουν προχωρήσει οι εργασίες σε πολλά από τα σπίτια που πωλήθηκαν έναντι 1 ευρώ στην Ιταλία.

Να θυμήσουμε πως, οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να δεσμευθούν πως θα κάνουν κάποια ανακαίνιση στα σπίτια τους για ένα ελάχιστο κόστος των 15.000 ευρώ, εντός τριών ετών από την αγορά του ακινήτου. Θα χρειαστεί επίσης να καταβάλουν εγγύηση μεταξύ 2.000 ευρώ και 5.000 ευρώ, η ​​οποία όμως επιστρέφεται μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης.

Δείτε τις 11 πόλεις που ψάχνουν αγοραστές για σπίτια του 1 ευρώ: 

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΠΩΛΗΣΗ, ΙΤΑΛΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]