Πολική αρκούδα επιτίθεται σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου (βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη στον ζωολογικό κήπο της Μόσχας, την ώρα που οι υπάλληλοι του κήπου είχαν μπει στα κλουβιά των άγριων ζώων και τα καθάριζαν. Δυο από τους υπαλλήλους εισήλθαν στο τεράστιο κλουβί της πολικής αρκούδας. Το ζώο είχε μπει μέσα στη φωλιά του και δεν έβγαινε έξω. Κάποια στιγμή η μια από τις δυο υπαλλήλους βγήκε από τον χώρο και τότε το τεράστιο ζώο έκανε την εμφάνιση του.

 Κατευθύνθηκε προς την υπάλληλο η οποία συνέχιζε να σκουπίζει το χώρο. Όταν το είδε η αρκούδα είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής.

Τότε από ένστικτο η υπάλληλος προέταξε την ξύλινη σκούπα που κρατούσε προς τη μουσούδα του ζώου. Η αρκούδα αιφνιδιάστηκε και έκανε πίσω. Με ψυχραιμία η υπάλληλος κρατούσε την σκούπα μπροστά στο πρόσωπο του τεράστιου ζώου αλλά πρόσεχε οι κινήσεις της να μην είναι κοφτές και ξαφνικές για να μην εκνευριστεί η αρκούδα.

Τότε εμφανίστηκε και η άλλη υπάλληλος. Οι δυο γυναίκες ψύχραιμα έκαναν μικρά βηματάκια προς την έξοδο φροντίζοντας συνεχώς να έχουν την αρκούδα στο οπτικό τους πεδίο.

ΚΟΣΜΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!