Πόλη όρισε για δήμαρχο έναν σκύλο (βίντεο)

Είναι φιλικός, όμορφος, έξυπνος και… τριχωτός. Επίσης, είναι ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης εδώ και πέντε χρόνια και κατά τα φαινόμενα θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα, καθώς θεωρείται άκρως επιτυχημένος.

Ο λόγος για τον Μαξ τον Δήμαρχο, ένα golden retriever που εκτελεί χρέη δημάρχου στη μικρή πόλη Αϊντιλουάιλντ της Καλιφόρνιας, καθώς εξελέγει στη θέση αυτή μετά από σκληρή προεκλογική εκστρατεία, με αντιπάλους 11 σκύλους και δύο γάτες.

Μια μικρή σημείωση: η Αϊντιλουάιλντ δεν έχει δικαίωμα να εκλέξει κανονικό δήμαρχο, οπότε η εκλογή του Μαξ ήρθε ως μια κίνηση ανατροπής των δεδομένων, συν ως δράση συγκέντρωσης χρημάτων για τη δημιουργία κέντρου προστασίας ζώων.

Ο Μαξ, μαζί με τους αντιδημάρχους του, επίσης σκύλους, Μίκυ και Μίτζι, και την προσωπάρχη του, Φίλις Μιούλερ (ναι, είναι άνθρωπος), φροντίζει να ασχολείται με τα κοινά, είναι παρών σε εκδηλώσεις και να δείχνει… δημαρχιακός ακόμα κι όταν του δίνουν λιχουδιές.

Και όπως εξήγησε η Μιούλερ, «ο ρόλος του Μαξ είναι να κάνει τον κόσμο καλύτερο, προσφέροντας αγάπη και κάνοντας καλές πράξεις. O δικός μου ρόλος είναι να τον βοηθάω, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάνουμε πραγματικά την δουλειά του δημάρχου».

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΚΥΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!