Ποια τρόφιμα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο και ποια όχι

Έχετε μόλις επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ και πρέπει να αποφασίσετε ποια τρόφιμα πρέπει να συντηρήσετε στο ψυγείο και ποια όχι.

Δεν χρειάζεται να προβληματιστείτε, αφού την απάντηση δίνει η FDA (η αρμόδια υπηρεσία για τα τρόφιμα και τα φάρμακα στις ΗΠΑ).

Δεν έχετε λοιπόν παρά να χωρίσετε κάποια από τα βασικά ήδη διατροφής σε τρεις κατηγορίες.

-Όσα πρέπει να βάζετε στο ψυγείο

-Όσα δεν πρέπει να βάλετε στο ψυγείο και

-Όσα μπορείτε να συντηρήσετε και εντός αλλά και εκτός ψυγείου

Στο ψυγείο βάζουμε:

-Αυγά

-Τυριά

-Γάλα σόγιας αλλά μόνο αφού ανοίξουμε τη συσκευασία

-Γάλα

-Μαρμελάδα, επίσης μόνο αφού ανοίξουμε τη συσκευασία

-Φρέσκο κρέας

-Ψάρια

bigstock Assorted Grocery Products Isol 44829985

Δεν βάζουμε ποτέ στο ψυγείο:

-Ντομάτες

-Κρεμμύδια

-Σκόρδα

-Πατάτες

-Ψωμί

-Καφέ

-Βασιλικό

-Μέλι

-Λάδι

Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε στο ψυγείο:

-Βούτυρο, ανάλογα με το πότε θα το καταναλώσουμε

-Μήλα

-Μπανάνες

 

Πηγή: onmed.gr
ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΨΥΓΕΙΟ, FDA


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!