Τρίτη
26
Σεπτέμβριος
Back

Ποια είναι η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο

Με τον θάνατο της Liliane Bettencourt, κληρονόμου της L’ Oreal, πριν από μερικές μέρες, ο τίτλος της πιο πλούσιας γυναίκας στον κόσμο έπρεπε να περάσει σε άλλα χέρια.

Αν και δεν ήταν εύκολο να βρεθεί η αντικαταστάτρια, το Bloomberg κατέληξε ότι η μοναχοκόρη της Bettencourt, Francoise Bettencourt Meyers, είναι πλέον και επίσημα η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο, με περιουσία που υπολογίζεται στα 42 δισεκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται η κληρονόμος του Walmart, Alice Walton, με περιουσία 37,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Francoise Bettencourt Meyers είναι 64 ετών και της αρέσει να παίζει πιάνο με τις ώρες καθημερινά. Έχει γράψει μία μελέτη πέντε τόμων για τη Βίβλο και τη γενεαλογία του δωδεκάθεου. Η ίδια απολαμβάνει περισσότερο την ηρεμία της και τα βιβλία της, παρά τις εξόδους, τις επιχειρήσεις και τα πολλά έξοδα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!