ποδοσφαιριστής-συνελήφθη-για-βιασμό-935803
ΚΟΣΜΟΣ | 26.08.2021 | 20:10

Ποδοσφαιριστής συνελήφθη για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση

Σοκ στο Νησί και τις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι με τον Μπεντζαμίν Μεντί, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε προσωρινά από την αστυνομία του Cheshire, κατηγορούμενος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες. Τον απέβαλαν μέχρι νεωτέρας οι Πολίτες.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση, ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την παύση του Γάλλου αμυντικού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα της ομάδας μέχρι να διαλευκανθεί η έρευνα από την αστυνομία. Μια είδηση που έχει σοκάρει το Νησί.

Τα συμβάντα έλαβαν χώρα από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Μεντί κρατείται και είναι προγραμματισμένο να βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Μεντί αποβλήθηκε προσωρινά από τον σύλλογο, καθώς η έρευνα για τις κατηγορίες του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί, παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 2018, αγωνίζεται στην Premier League και τους Σίτιζενς από το καλοκαίρι του 2017 με απολογισμό 75 συμμετοχές και 2 γκολ, έχοντας μεταγραφεί από τη Μονακό έναντι 57,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη, πριν μετακομίσει στη Μαρσέιγ το 2013. Με τους Τρικολόρ μετράει 10 συμμετοχές, μόλις μία εκ των οποίων στο Μουντιάλ της Ρωσίας.