Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Νιού Τζέρσεϊ

Ενοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο του Νιού Τζέρσεϊ λίγη ώρα πριν από το κλείσιμο των καταστημάτων. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν και εκκένωσαν το Garden State Plaza και διεξάγουν έρευνες αναζητώντας έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ο Ρίτσαρντ ΛαΜπαρμπιέρα, δήμαρχος του Πάραμους, του Νιού Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο, δήλωσε ότι έχει επιβεβαιωθεί έναν πυροβολισμός και ότι οι αρχές ασφαλείας πιστεύουν ότι ο ένοπλος διέφυγε.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες , μετέδωσε ότι ο ένοπλος πυροβόλησε τις κάμερες ασφαλείας.

Χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εμπορικό κέντρο που στεγάζει καταστήματα, σινεμά και εστιατόρια, απομακρύνθηκαν.

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν εισέλθει στους χώρους του εμπορικού κέντρου ερευνούν κατάστημα προς κατάστημα.

Νωρίτερα, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο CNN ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς.»Ακούσαμε δύο δυνατά ‘μπουμ’ …μετά ανούστηκαν πυροβολισμοί και είδα ανθρώπους να τρέχουν».

Μία γυναίκα, που ζήτησε από το πρακτορείο Ρόιτερς να μην αποκαλύψει σε ποιο κατάστημα κρύβεται, δήλωσε ότι άκουσε πέντε πυροβολισμούς. Φοβούμενη ότι ο ένοπλος βρίσκεται ακόμη στο εμπορικό κέντρο πρόσθεσε: «Δεν ξαναβγήκα».

Το Garden State Plaza ανήκει στον αυστραλιανό όμιλο Westfield και είναι ένα από πέντε γιγάντια εμπορικά κέντρα του Πάραμους, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την πόλη της Νέας Υόρκης.

ΠΗΓΗ news247.gr

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ


Αφήστε μια απάντηση