Πήρε δίπλωμα, αυτοκίνητο και την έκοψαν… την επομένη -Δείτε το λόγο

Φανταστείτε έκπληξη να περνάς τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης μόνο και μόνο για να σε ενημερώνουν την επόμενη μέρα πως τελικά κόπηκες. Και να είναι και η μέρα των γενεθλίων σου!

Αυτό έπαθε η νεαρή μαμά Kelsie Murphy από το Κεντ, μια 22χρονη Αγγλίδα που είχε μόλις υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της στη ζωή, είχε τα γενέθλιά της και την προηγουμένη είχε πάρει και το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης με τη δεύτερη.

Την ώρα όμως που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ήρθε η πραγματικότητα να την προσγειώσει ανώμαλα. Ενώ της είχαν πει πως τα έξι μικρολαθάκια που έκανε στις εξετάσεις δεν ήταν λόγος να την κόψουν, την επομένη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την κρατική υπηρεσία χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης για να την ενημερώσουν πως ουσιαστικά είχε κοπεί.

«Δεν έχω ιδέα πού έκανα το μεγάλο λάθος», είπε εμβρόντητη, «όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, όλα κύλησαν ομαλά. Νιώθω σαν να είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος όλων των εποχών, γιατί μου είπαν πως είμαι η μόνη που έχει πάθει κάτι τέτοιο. Ο εξεταστής μού είπε: ‘‘συγχαρητήρια, πήρες ένα πρόωρο δώρο γενεθλίων, πέρασες’’. Ήμουν τόσο χαρούμενη, έκλαιγα σχεδόν, κρατήθηκα όμως για να μη γελοιοποιηθώ».

Είχε ήδη αγοράσει μάλιστα ένα αυτοκινητάκι, όταν την πληροφόρησαν για κείνο το λαθάκι. Μετά έλαβε και επίσημο γράμμα από τη δημόσια υπηρεσία (Driver and Vehicle Standards Agency), που επιβεβαίωνε πως στον έλεγχο που έγινε στο εξεταστικό κέντρο είχε σημειωθεί ένα μεγάλο λάθος κατά την εξέτασή της, ένα λάθος που από λάθος δεν πρόσεξε ο εξεταστής. «Παρακαλώ, δεχτείτε τις ειλικρινέστερες απολογίες μας για κάθε αναστάτωση και ταλαιπωρία που μπορεί να σας προκάλεσε αυτό το λάθος», παραδεχόταν η επιστολή.

Εκείνη δεν το άφησε φυσικά έτσι και παραπονέθηκε επισήμως. Ο εκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσίας δήλωσε σχετικά: «Η DVSA δεν μπορεί να σχολιάσει έρευνα που είναι εν εξελίξει, απολογούμαστε όμως για κάθε ταλαιπωρία που προκάλεσε το λάθος μας»…

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΜΑΞΙ, ΔΙΠΛΩΜΑ, ΚΟΠΗΚΕ