Πέθανε ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς σε ηλικία 94 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς, Γουίλιαμ Χένρι Γκέιτς.

«Είχαμε όλοι μας πολύ χρόνο για να αναλογιστούμε πόσο τυχεροί ήμασταν που είχαμε στις ζωές μας αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο για τόσα πολλά χρόνια», έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς στο επίσημο blog του.

Σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία του, ο Γκέιτς ο πρεσβύτερος ήταν βετεράνος του στρατού και συνέταιρος στη δημιουργία μίας νομικής εταιρείας στο Σιάτλ.

Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανέφερε ότι ο πατέρας του διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά την εκκίνηση της φιλανθρωπικής του δραστηριότητας, στην οποία έχει επικεντρωθεί από τη στιγμή που αποχώρησε από τα ινία της Microsoft.

«Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς τον πατέρα μου», έγραψε ο ιδρυτής της Microsoft.

Ο Γουίλιαμ Χένρι Γκέιτς διετέλεσε συν-πρόεδρος του ιδρύματος, από την έναρξη της λειτουργίας του, το 2000.

Ο κόσμος συχνά ρωτούσε τον πατέρα μου αν ήταν ο αληθινός Μπιλ Γκέιτς, έγραψε ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας καταλήγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν όλα όσα προσπαθούσα να είμαι».

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΕΘΑΝΕ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!