πατέρας-ξυλοκόπησε-στο-δικαστήριο-το-1038888
ΚΟΣΜΟΣ | 26.06.2022 | 23:00

Πατέρας ξυλοκόπησε στο δικαστήριο τον δολοφόνο της γυναίκας και του γιου του

Ένας πατέρας ξυλοκόπησε άγρια μέσα στο δικαστήριο τον δολοφόνο της γυναίκας και του γιου του.

Την ώρα που σηκώθηκαν οι δικηγόροι για να αποχωρήσουν από την αίθουσα, ο Antonio Hughes τρέχει γρήγορα μπροστά στο έδρανο του κατηγορούμενου και γρονθοκοπεί με μανία στο κεφάλι και στο σώμα τον Desean Brown.

Ο 22χρονος δολοφόνος είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την άτυχη μητέρα και στη συνέχεια έριξε – όπως ισχυρίστηκε- το παιδί στον ποταμό Οχάιο τον Δεκέμβριο του 2020.

Το σώμα του Nylo όμως παραμένει αγνοούμενο και ο εισαγγελέας της υπόθεσης, είπε ότι το αίμα του 3χρονου αγοριού βρέθηκε σε μια κουβέρτα, την οποία ανακάλυψαν μαζί με το άψυχο σώμα της Nyteisha, ενώ το καρότσι του παιδιού βρέθηκε στο ποτάμι.

Ο Antonio Hughes μετά την επίθεση στον δολοφόνο, τέθηκε υπό κράτηση στο γραφείο του σερίφη. Η Faith Burton, οικογενειακή φίλη του άτυχου πατέρα, είπε ότι «έκανε αυτό που νομίζω ότι θα έκανε οποιοσδήποτε από εμάς στη θέση του».

Εξήγησε μάλιστα στο Fox 19 πως είναι ακόμα πιο σκληρό το ότι δεν έχει βρεθεί το άψυχο σώμα του γιου του.

Η δικαστής Megan Shanahan και το γραφείο του σερίφη Hamilton τόνισαν ως όφειλαν ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή στο δικαστήριο».

O Brown είναι προφυλακισμένος από τον Δεκέμβριο του 2020. Την περασμένη μόλις εβδομάδα μια επιθεωρητής της αστυνομίας, η Kimberly Kelley είπε ότι ο Brown είχε πει σε έναν στενό του φίλο ότι επρόκειτο να κάνει κάτι στον Nylo επειδή η Nyteisha είχε αποβάλει στο δικό του μωρό.

Ο Brown αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή για το έγκλημα εάν κριθεί ένοχος.