Παρίσι-αποκάλυψη: Πριν από ένα μήνα ένας ακόμη ναός τυλίχθηκε στις φλόγες

Μέσα σε ένα μήνα δυο ιστορικοί ναοί, η Παναγία των Παρισίων και ο Άγιος Σουλπίκιος τυλίχθηκαν στις φλόγες στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να μιλούν για θεωρίες συνωμοσίας, καθώς τόσο η Παναγία των Παρισίων όσο και ο Saint Suplice θεωρούνται εμβληματικοί ναοί και μέσα σε λίγες ημέρες υπέστησαν μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά.

Όπως σημειώνει το newsit.gr, το σίγουρο είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με τους ναούς στο Παρίσι, την ώρα μάλιστα που αυτοί προσελκύουν καθημερινά χιλιάδες τουριστών. Προφανώς δεν υπάρχει η ανάλογη προσοχή που πρέπει να έχουν από τις αρχές ή «συμβαίνει κάτι άλλο».

Η φωτιά στον Άγιο Σουλπίκιο, ένας ναός που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, ξέσπασε στις 17 Μαρτίου. Δυο ξύλινες πόρτες του ναού καταστράφηκαν, όπως κι ένα από τα εντυπωσιακά βιτρό του ναού.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΙΣΙ, ΦΛΟΓΕΣ, ΝΑΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!