Παναγία των Παρισίων: Στο μικροσκόπιο η εταιρεία που έκανε εργασίες συντήρησης

Στο μικροσκόπιο των γαλλικών αρχών βρίσκεται η εταιρεία «Le Bras Freres», με μεγάλη εμπειρία στην αποκατάσταση οροφής ιστορικών κτιρίων, όπως επισημαίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ, μετά την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εργάτες που συμμετείχαν στις εργασίες συντήρησης στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, ανήκαν στην εταιρεία «Le Bras Freres». Δεκαπέντε από αυτούς έχουν ήδη δώσει κατάθεση στις γαλλικές αρχές, όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

Η εταιρεία εδρεύει στην περιοχή Jarny της βορειοανατολικής Γαλλίας, και θεωρείται μία επιχείρηση με μακρά πορεία στην αποκατάστασης της στέγης μερικών από εκ των πιο δημοφιλών κτιρίων της Γαλλίας.

Ιδρύθηκε το 1954, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει περάσει πλέον στην τρίτη γενιά.

Η εταιρεία ανέλαβε πέρυσι τις εργασίες συντήρησης στο Μουσείο του Λούβρου και το βασιλικό παρεκκλήσι των Βερσαλλιών.

Η Παναγία των Παρισίων ήταν ο δέκατος ιστορικός ναός, την συντήρηση του οποίου είχε αναλάβει η γαλλική εταιρεία.

Μαζί με τη θυγατρική της «Europe Scaffolding», η εταιρεία «Le Bras Freres» απασχολεί περίπου 180 άτομα.

Με κύκλο εργασιών που φθάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ το 2017 , η εταιρεία επένδυσε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ σε νέο εξοπλισμό και επέκταση εγκαταστάσεων πριν από ένα χρόνο.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ, ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!