«Πάμε ρεσιτάλ» στη... Θεσσαλονίκη - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
3
Οκτώβριος
Back

«Πάμε ρεσιτάλ» στη… Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους μουσικούς να παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό τους έργο στο κοινό της πόλης. Για το σκοπό αυτό προτίθεται να διοργανώσει 15 ατομικές και ομαδικές συναυλίες, στο πλαίσιο του 21ου κύκλου του «Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών» κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2013, με ερμηνευτές από όλους τους χώρους της μουσικής έκφρασης.

Καλούνται οι νέοι μουσικοί και τα σύνολα που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη θεσμοθετημένη και καταξιωμένη πλέον διοργάνωση, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στo Τμήμα Δημοτικών Μουσικών Σχημάτων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

– Βιογραφικό σημείωμα

– Πτυχίο (εάν υπάρχει)

– Φωτογραφία

– Προτεινόμενο πρόγραμμα της εμφάνισής τους

(όλα τα παραπάνω σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή)

Πληροφορίες – Αιτήσεις συμμετοχής: Από Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου έως και Τρίτη 12 Μαρτίου 2013. Ώρες: 09:00 έως 17:00, Κέντρο Μουσικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Κουντουριώτου 17 – 5ος όροφος. Τηλέφωνα: 2310 538440 & 2310 538491. Ε-mail : [email protected].

Θα ακολουθήσει πεντάλεπτη ακρόαση ενώπιον Επιτροπής Αξιολόγησης των υποψηφίων και σε κομμάτι της επιλογής τους, στις 13 Μαρτίου 2013. Να σημειωθεί ότι δεν προβλέπεται αμοιβή των μουσικών που θα πάρουν μέρος στις συναυλίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!