Παγκόσμιο ρεκόρ: Είδαν τηλεόραση για 92 ώρες χωρίς διακοπή

Πέντε νέοι από την Αυστρία έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει κάποιος «στημένος» μπροστά στη μικρή οθόνη, παρακολουθώντας τηλεόραση χωρίς διακοπή για 92 ώρες!

Για να αντιληφθείτε πόσο δύσκολο ήταν το εν λόγω εγχείρημα, αρκεί να σκεφτείτε ότι σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε κάποιος να δει 61 αγώνες ποδοσφαίρου ή ακόμα και όλα τα επεισόδια της σειράς Game of Thrones και μάλιστα… από δύο φορές.

Όπως ανακοίνωσε ένας από τους διοργανωτές αυτού του ιδιότυπου «μαραθωνίου» που πραγματοποιήθηκε σε μια εμπορική έκθεση στη Βιέννη, το ρεκόρ των πέντε νέων καταγράφηκε στο βιβλίο Γκίνες. «Στο τέλος, ήταν πραγματικά δύσκολο για εκείνους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι πέντε τηλεθεατές ηλικίας 19 έως 24 ετών, που επελέγησαν μεταξύ 400 υποψηφίων, δεν είχαν δικαίωμα να διακόψουν την παρακολούθηση παρά μόνο για 5 λεπτά κάθε ώρα, ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου έκαναν κυρίως ένα ντους.

Για να παραμείνουν ξύπνιοι μπροστά από τη μικρή οθόνη, οι συμμετέχοντες είχαν στη διάθεσή τους ένα στατικό ποδήλατο, καφέ και ενεργειακά ποτά.

Το προηγούμενο ρεκόρ που έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 όταν μια ομάδα ανθρώπων παρακολούθησε αδιάκοπα τηλεόραση για ένα διάστημα 91 ωρών στο Τορόντο του Καναδά.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΡΕΚΟΡ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!